keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Pennut 3,5 viikkoa

Magnus 24 vrk, 1,4 kg
Pennut liikkuvat jo tukevasti jalkojensa päällä ja melkein juoksevatkin jo, ja haluavat kovasti tutustua maailmaan. Pääsevät nyt pentulaatikosta pois koko pentuhuoneeseen. Leikkivät keskenään söpösti purren ja painien. Tuuli ei enää ehdi siivota pentujen sotkuja ja viihtyy pidempiä aikoja pentujen luota, joten pissa- ja kakkasirkus on alkanut. Pennut näyttää kuitenkin niin kylläisiltä ja pulskilta, että ovat vielä pelkällä emänmaidolla. Tuuli syö valtavasti, ja maitoa tursuaa nisistä yli tarpeenkin.

Edvin, 1,3 kg
Pennut ovat käyneet vähän olohuoneessakin mun sylissä katselemassa ympärilleen ja nukkumassa mun sylissä. Myy sai vähän nuuhkaista niitä, ja olikin asiasta hyvin innoissaan aivan kuin ajatellen, että ihana että on olemassa joku mua pienempikin! Tuuli on aika tarkkana pentujen perään, mutta antoi kuitenkin Myyn hieman lähestyä.

Julius, 1,2 kg
Pennut on todella samannäköisiä ja käyttäytyvät samalla lailla. Ei niitä meinaa erottaa aamuisin. Otan pannat yöksi pois, ja sitten pitäisi osata laittaa ne aamulla taas oikeille pennuille. Pienet kokoerot ovat kuitenkin säilyneet samassa järjestyksessä, että puntari sitten viimeistään kertoo. Naamanmuodoissa on nähtävissä joitakin eroja, mutta ei niitä tunnista, ellei vierekkäin tarkkaan vertaa.

Julius, Magnus, Edvin 24 vrk



3 kommenttia:

  1. Maria Ylis-Junttila1. tammikuuta 2020 klo 6.45

    Hei! Onko pennuilla jo koti?

    VastaaPoista
  2. Pennuilla on kotiehdokkaat, mutta lopullisia päätöksiä ei ole vielä tehty, joten yhteyttä voi vielä ottaa.

    VastaaPoista