perjantai 31. tammikuuta 2020

Pennut lähtee uusiin koteihinsa

Raksu 7 vk vierailemassa tulevassa kodissaan,
kuva: Mira Pulkkinen
Tuulin ja Ukon pikku-ukot lähtevät tänään omiin koteihinsa, Magnus eli Rico on jo lähtenyt kotiinsa Vantaalle, ja Raksu ja Taisto lähtevät illalla, Raksu Tampereelle ja Taisto Lempäälään. Tässä kuvia vierailusta Raksun tulevassa kodissa. Pennut olivat sielläkin todella sosiaalisia ja leikkisiä, ja automatkat sujuivat jälleen hyvin rauhallisesti ja hiljaa.

Rico ja Raksu, kuva: Mira Pulkkinen
Eilen pesin ja trimmasin pojat jälleen, ja edelleen Raksu ja Taisto olivat melkoisen hankalia, eivät millään pysyneet hetkeäkään paikoillaan. Rico otti taas hieman rauhallisemmin. Tässä pönötyskuvat ENNEN pesua ja trimmiä, kuvat Saana Jansson:

Rico (Magnus), Eloele Karelia Kiss
Pennut kävi eläinlääkärintarkastuksessa maanantaina ja ne sirutettiin ja rekisteröitiin Sibeliukseen liittyvin nimin, koska syntyivät Sibeliuksen päivänä. Eläinlääkärissä olivat taas hyvin reippaita, ja Rico karkasi kuljetushäkistäkin tutkimaan paikkoja. Pöydällä olivat yllättävän nätisti.

Taisto (Julius), Finlandia Fervor
Taisto osoittautui nimensä veroiseksi eilisessä puunausoperaatiossa, vääntelehti koko ajan ja kun lopulta väsyi, heittäytyi dramaattisen veteläksi, joka sekin hankaloittaa hommaa. Nämä pennut kyllä muistuttavat emäänsä luonteeltaan, sosiaalisia ja iloisia, mutta dramaattisia...

Raksu (Edvin), Eloele Symphony of Joy
Pojat ovat upean näköisiä, varsinkin Raksu on erittäin ryhdikäs ja täpäkkä paketti, ja sen luonne vielä vahvistaa sitä olemusta. Se kun jotain haluaa, niin sehän ei anna ikinä periksi, yrittää vaikka sata kertaa peräkkäin. Ja sehän haluaa kaikkea, tutustua kaikkiin ja päästä joka paikkaan. Piti silmät väsymyksestä sikkurana ottaa vielä viimeisenä iltana kuva puunatusta Raksusta, se näytti niin upealta, ja seisoi edelleen tukevasti hyvässä ryhdissä, vaikka oli taistellut vastaan koko puunausepisodin:

Raksu, Symphony of Joy
Painot olivat eläinlääkärintarkistuksen aikaan 7 vk iässä:

Rico (Magnus) 2,8 kg
Taisto (Julius) 2,6 kg
Raksu (Edvin) 2,4 kg

Raksu on jäänyt selvästi pienimmäksi, vaikka Taisto syntyi pienimpänä. Kaikki ovat kuitenkin melkoisen isoja pentuja.

Onnea ja kärsivällisyyttä uusiin koteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti