torstai 23. tammikuuta 2020

Pojat 6,5 viikkoa ja Nora näyttelyissä

Edvin-Raksu 6,5 vk, 2,3 kg
Pojat ovat jo mahdottomia riiviöitä, jotka ovat aina jaloissa, roikkuvat sukassa kiinni, riehuvat hurjasti toistensa kanssa ja tunkevat väkisin ovenraosta ulos. Ovatkin jo kulkeneet yksitellen ulkona hihnoissa ja tutkineet ympäristöä innokkaasti. Varsinkin Edvinillä eli Raksulla on kova vauhti päällä, ei meinaa perässä pysyä. Magnus on vähän hitaampi tuumailija.

Edvin-Raksu
Kokoerot ovat tasoittuneet ja menneet uuteen järjestykseenkin, Edvin-Raksu on nyt pienin ja Magnus ja Julius-Taisto ovat samankokoisia.

Julius-Taisto 6,5 vk, 2,4 kg
Pesin ja trimmasin Edvinin ja Juliuksen tänään, ja kyllä pojat venkoilivat! Kauheita sisupusseja, vaikka eivät protestoineet äänekkäästi, vaan eivät vain pysyneet sekunnin murto-osaakaan paikoillaan. Seisottamisessakaan eivät nyt tehneet kovin hyvää yhteistyötä, vaikka aiemmin ovat kyllä seisoneet ihan hyvin.

Julius-Taisto
En jaksanut Magnusta enää tänään pestä ja trimmata, joten se jäi huomiseen, ja laitan sitten Magnuksestakin kuvia.

Pennut kävivät Valkeakoskella kyläilemässä lapsiperheessä, ja olivat todella reippaita matkustajia ja sosiaalisia pentuja! Autossa eivät kukaan päästäneet äännähdystäkään, aivan hiljaa nukkuivat kuljetushäkissä. Perillä kulkivat tutustumassa paikkoihin, leikkivät ja tunkivat kaikkien syliin. Kun olivat leikkineet ja juosseet aikansa, menivät siistiin riviin nukkumaan omaan kuljetushäkkiinsä päät vierekkäin häkinoven suulla. Aivan kuin kokeneet kyläilijät! Siitä vain laiton häkin kiinni ja kannoin autoon, jossa taas nukkuivat puolentunnin matkan.

Nora 8 kk
Sitten uutisia tästä kaunokaisesta, Pyryn ja Solon tyttärestä, sijoitusnarttu Norasta, Eloele Nildrohain, joka on nyt 8 kk ja kävi ensimmäisessä näyttelyssään Lahdessa pentuluokassa. Minua jännitti hieman, kun en ollut yhtään harjoitellut Noran kanssa esiintymistä ja trimmasinkin vasta paikan päällä, mutta kaikki meni hienosti, KP ja ROP-pentu. Kilpailua ei tosin nyt ollut, mutta selvästi tuomari piti Norasta. Norasta on kehittymässä upea harmaa kääpiönarttu, tiheä turkki ja kaikin puolin kaunis, ja reipas luonne.

Nora
Tuomari Kimmo Mustonen: "8kk. Varsin tasapainoisesti kehittynyt pentu. Hyvät mittasuhteet, oikea purenta. Hyvälinjainen pää, hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja, hieman luisu lantio. Sopiva rungon ja luuston vahvuus. Riittävästi kulmautunut. Vielä hieman pehmeä karva. Sujuvat ja kevyet liikkeet. Hyvä käytös."

1 kommentti:

  1. Hei! Laitan tänne vielä viestin, varmuuden vuoksi, kun sähköposti välillä temppuilee.. :) Lähetin eilen viestin sähköpostiisi - yhdessä postauksessa oli tieto että yksi pennuista olisi vielä kotia vailla, mikäli näin on yhä, tarkistatko sähköpostisi?
    Ystävällisin terveisin Henni

    VastaaPoista