maanantai 10. kesäkuuta 2019

Neljä viikkoa

Pilkku, Viikka, Harmi ja Piste
Tyyne, Viva, Kölli ja Musti
Haaveilin neliviikkoisten yhteiskuvasta, mutta ei ihan onnistunut, oli pakko jakaa kahteen ryhmään. Sen verran nopeasti lähtivät kulkemaan eri suuntiin, vaikka kuinka yritti astella riviin. Neljän viikon täytyttyä varmistui, että neljä pentua on kuin onkin harmaita, kaikki tytöt ja Viva. Vivan naama on vielä vähän tummempi, mutta takapuoli sitäkin vaaleampi - Viva on päättänyt tehdä asiat omalla tavallaan.

Viva
Pennut ovat muuttuneet pötkylöistä uteliaiksi ja leikkisiksi taapertajiksi. Vaativat kovaan ääneen päästä tutustumaan maailmaan ja ottavat kontaktia ihmisiin. Mutta enimmäkseen silti vielä nukkuvat ja syövät. Ovat päässeet pentulaatikosta isompaan leikkiaitaukseen tuvan keskelle, ja myös ulkoaitaukseen maailmaa ihmettelemään.

Viikka
Pennut on konetettu jo useita kertoja ja pesty ja föönattu kaksi kertaa. Toisella kerralla eivät olleet yhtä kilttejä kuin ensimmäisellä, mikä oli odotettavissa. Vastustella jo vähän piti, jotkut enemmän huutaen ja toiset venkoillen, mutta suhteellisen helposti silti vielä sujui.

Pilkku
Pentueen pikkupojat Pilkku, Viikka ja Viva ovat vieläkin hyvin saman kokoisia. Viva on niistä isoin, vaikka päästään aika siro. Pilkku ja Viikka ovat aivan kuin identtiset kaksoset, niin kuin seuraavassa kuvassa näkyy:

Pilkku ja Viikka

Tyyne
Tyynessä on jotain aristokraattista. Se jotenkin vetää huomiota puoleensa katseellaan ja kehittyneellä käytöksellään.

Piste
Pisteen nimi pitäisi ehkä olla Huutomerkki, on aika äänekkäästi vaatinut toimintaa ja pääsyä uusiin paikkoihin. Pentulaatikko oli sille jo liian pieni. Pisteellä on edelleen hauska harjas niskassa, niskatukka sojottaa pystyssä.

Musti
Musti ja Kölli on sitten isompikokoinen kaksospari. Niitä erottaa toisistaan vain parissa takavarpaassa olevat valkoiset karvat, joita ei varmaan kohta edes ole. Kölli on tosin hieman isompi. Molemmat ovat reippaita tutkimusmatkailijoita ja kehittyneitä leikkijöitä.

Kölli
Harmi
Harmi on alkanut myös vaalenemaan naamasta selvästi. Se on kasvanut kooltaan keskikastiin, ei ole enää niin pieni kuin kolme pikkupoikaa, mutta on kuitenkin pienin ja siroin tytöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti